Elérhetőségek

Alpintechnika

Cím: 9700 Szombathely,
Géfin Gyula u. 24.
Telefon: +36309896777
E-mail: sakovicsbence@hotmail.com
Budapesti...

Budapesti telephely

1091 Budapest, Üllői út 121. 3. em. 5.

 

 

 

 Bemutatkozás


Vállalakozásunk a magyarországi alpintechnikai piac egyik meghatározó társasága. Munkáink nagy része Szombathelyhez és Budapesthez kötődik. A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat a magán- és az intézményi beruházások terén. Versenyképes árakon, a határidők betartásával nyújtunk kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat.

Cégünk legfőbb értéke a tudásalapú működés, amelynek eszköze a folyamatos innováció. Küldetésünk, hogy partnereink a számukra legoptimálisabb műszaki megoldással, a legjobb ár/érték arányban valósítsák meg projektjeiket. Ipari alpinistáink rendelkeznek Ipari Alpintechnikai szakvizsgával.

Cégünk Budapesten és Szombathelyen rendelkezik telephelyekkel. A munka elvállalása előtt a feladatot a helyszínen szemrevételezzük, és ha az ajánlat mindkét félnek megfelel, szerződést kötünk. A technológiai előírások betartásáért kötelezettséget és felelősséget vállalunk. A munkában résztvevők személyes biztonságukért maguk felelnek, a megrendelőt – baleset esetén semmilyen felelősség nem terheli. Munkatársaink rendszeres orvosi vizsgálaton, munkavédelmi oktatáson vesznek részt, illetve folyamatosan továbbképzésben részesülnek.

Cégünk az elvégzett munka után a beépített anyagokról minőségi tanúsítványt biztosít a mindenkori megrendelő részére. Nem csak társasházaknak, szövetkezeteknek, hanem nagyobb állami és magán (külföldi) cégek részére is folyamatosan teljesítünk megbízásokat. Keressen minket bizalommal.
Vissza az előző oldalra!
Alpintechnika - Magyar