Elérhetőségek

Sákovics Bence (Alpin-Technik Kft.)

Cím: 9700 Szombathely,
Géfin Gyula u. 22.
Telefon:
+36309896777
E-mail:
sakovicsbence@hotmail.com
Budapesti...

Budapesti telephely

1091 Budapest, Üllői út 121. 3. em. 5.

 

 

 

 Bemutatkozás


Vállalakozásunk a magyarországi alpintechnikai piac egyik meghatározó társasága. Munkáink nagy része Szombathelyhez és Budapesthez kötődik. A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat a magán- és az intézményi beruházások terén. Versenyképes árakon, a határidők betartásával nyújtunk kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat.

Ipari Alpinista cégünk legfőbb értéke a tudásalapú működés, amelynek eszköze a folyamatos innováció. Küldetésünk, hogy partnereink a számukra legoptimálisabb műszaki megoldással, a legjobb ár/érték arányban valósítsák meg projektjeiket. Ipari alpinistáink rendelkeznek Ipari Alpintechnikai szakvizsgával.

Alpintechnikai cégünk Budapesten és Szombathelyen rendelkezik telephelyekkel. A munka elvállalása előtt a feladatot a helyszínen szemrevételezzük, és ha az ajánlat mindkét félnek megfelel, szerződést kötünk. A technológiai előírások betartásáért kötelezettséget és felelősséget vállalunk. A munkában résztvevők személyes biztonságukért maguk felelnek, a megrendelőt – baleset esetén semmilyen felelősség nem terheli. Munkatársaink rendszeres orvosi vizsgálaton, munkavédelmi oktatáson vesznek részt, illetve folyamatosan továbbképzésben részesülnek.

Cégünk az elvégzett munka után a beépített anyagokról minőségi tanúsítványt biztosít a mindenkori megrendelő részére. Nem csak társasházaknak, szövetkezeteknek, hanem nagyobb állami és magán (külföldi) cégek részére is folyamatosan teljesítünk megbízásokat. Keressen minket bizalommal. Alpin technikai munkánkról referenciákat a referencia menüpont alatt talál. ( ALPIN-TECHNIK KFT )

Alpin Technika / Alpintechnika / Ipari Alpinista / Alpinista / Ipari Alpintechnika / Ipari Alpin / Alpinista Munka / Alpin Munka / Alpin Meló / Ipari Alpinizmus / Ipari Alpin Meló / Hegymászó technika / Kötéltechnika / Szombathely / Budapest / Magyarország / Rope Access / Rope Access Hungary
Vissza az előző oldalra!
Sákovics Bence (Alpin-Technik Kft.) - Magyar